3 Puana Hasret Kaldık!

Boluspor, lige iyi başlangıç yapmasına rağmen 4 haftadan bu yana galibiyete hasret kaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz, kendi evinde oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik ve bir mağlubiyetle 10 puan topladı. Boluspor deplasmanda...

Boluspor, lige iyi başlangıç yapmasına rağmen 4 haftadan bu yana galibiyete hasret kaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz, kendi evinde oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik ve bir mağlubiyetle 10 puan topladı. Boluspor deplasmanda ise 1 galibiyet ve 4 beraberlikle 7 puan kazandı.

Ligde oynadığı 10 karşılaşmada 4 galibiyet 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 17 puan toplayan Boluspor, son 4 haftada galibiyete hasret kaldı. Ligin 7. haftasında Elazığspor ile kendi evinde 2-2- berabere kalan kırmızı beyazlılar, 8. haftada Kasımpaşaspor deplasmanında son dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Kayseri Erciyesspor’a 2-1 mağlup olan Yarenler, son olarak Cumartesi günü Tavşanlı Linyitspor deplasmanında son dakika da atığı golle 1-1 berabere kalarak iyi başladığı ligde kötü günler yaşıyor.

Deplasmanda Beraberlik Takımıyız

Ligin favori takımlarından biri olan Boluspor, kendi evinde oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik ve bir mağlubiyetle 10 puan topladı. Boluspor deplasmanda ise 1 galibiyet ve 4 beraberlikle 7 puan kazandı. Kırmızı beyazlı takımımız 12 kez fileleri havalandırırken 7 kez de kalesinde gol gördü.

14 Kas 2011 - 18:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.