AİBÜ Öğrencilerinden Kadınlar Günü Jesti

AİBÜ Eğitim Fakültesi erkek öğrencileri kız arkadaşlarının ‘ Kadınlar Gününü’ kutlayarak jest yaptı. AİBÜ Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim dalı 1.sınıf ikinci öğretim...

AİBÜ Eğitim Fakültesi erkek öğrencileri kız arkadaşlarının ‘ Kadınlar Gününü’ kutlayarak jest yaptı. AİBÜ Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim dalı 1.sınıf ikinci öğretim programının erkek öğrencileri sınıflarındaki kız arkadaşlarının Kadınlar Günü’nü kutlayarak sevinçlerine ortak oldular. Kız öğrenciler tarafından sevinçle karşılanan bu jest öğrenciler arasındaki dayanışma ve kardeşliği daha da pekiştirdi. Kız öğrenciler Kadınlar Günü adının ‘Bayanlar Günü’ olarak anılmasının daha güzel olacağını ve daha nazik bir ifade ile hangi yaşta olursa olsun bütün bayanları kapsayacağını belirttiler. Organizasyonu düzenleyen erkek öğrenciler ; ‘ Kadınlar Gününü senenin bir günü değil de her gün bu şekilde olmasını temenni ediyoruz’ dediler. Bayan öğrenciler de erkek arkadaşlarının bu jestine teşekkürlerle karşılık verdiler.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.