Ak Partide Kılıçlar çekildi

20 Kasım’da yapılacak Ak Parti Merkez ilçe kongresi için adaylığını açıklayan ilk isim bilgisayar mühendisi Bülent Oturak oldu. Köroğlu otelde basın mensuplarının karşısına çıkan Oturak “Halka...

20 Kasım’da yapılacak Ak Parti Merkez ilçe kongresi için adaylığını açıklayan ilk isim bilgisayar mühendisi Bülent Oturak oldu. Köroğlu otelde basın mensuplarının karşısına çıkan Oturak “Halka hizmet Hakka hizmet” düsturu ile yola çıktıklarını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisinde 20 Kasım’da yapılacak olan merkez ilçe başkanlığı seçimleri için geri sayım başladı. Dün Köroğlu Otelde merkez ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan bilgisayar mühendisi Bülent Oturak “Partimizi daha güzel günlere taşıma hedefiyle 20 Kasım da yapılacak olan AK parti merkez ilçe Kongresinde merkez ilçe başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum” dedi. Ak parti Bolu merkez ilçe başkan adayı Bülent Oturak Köroğlu otelde düzenlediği basın toplantısında adaylık süreciyle ilgili olarak bilgiler verdi.

1969 yılında doğduğunu söyleyen Oturak; “ İlkokulu Bolu'da, Orta öğrenimimi Almanya'da, Lise öğrenimime İstanbul Kabataş Erkek Lisesinde devam ettim. Üniversiteyi K.K.T.C. de Yarı Burslu Bilgisayar Mühendisi olarak tamamladım. Üniversite yıllarında Mühendislik Fakültesi öğrenci temsilciliği görevini yürüttüm. Bolu'da 15 yıldır Bilişim Sektöründe faaliyet göstermekteyim. İyi derecede Almanca ve İngilizce biliyorum. Evliyim 2çocuk babasıyım. Ak Parti İl Yönetiminde 2 dönem görev aldım. Şu an Ak Parti İl Yönetim Kurulu Ar-Ge den sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekteyim.”dedi.

Demokrasi diyalog, tahammül ve uzlaşı rejimidir

Ak Partide kongre sürecine girildiğini söyleyen Oturak; “Kongre dönemleri Parti içi demokrasinin test edildiği partilerin yönetim kadrolarının yeniden belirlendiği güçlendikleri ve partimizin gerçek sahibi milletimizle hem hal oldukları dönemlerdir. Demokrasi diyalog, tahammül ve uzlaşı rejimidir. Kurulduğu günden bugüne parti içi demokrasi adına örnek bir duruş sergileyen partimiz bugüne kadar bütün kongre ve seçimlerden daha da güçlenerek çıkmıştır. Amacımız bundan sonrada hiç kimseye saygısızlık yapmadan çok sayıda fikri kimliği kapsayacak bir yapıya sahip olabilmektir. Partimizin siyasi üslubu bugüne kadar kişilere bağlı kalmayan bulundukları koltuklardan güç alan değil bulundukları koltuklara güç katan bir düsturda olmuştur” diye konuştu.

Her şey Bolu için

Partilerini Bolu’da daha güzel günlere taşıma hedefiyle 20 Kasım da yapılacak olan AK parti merkez ilçe Kongresinde merkez ilçe başkanlığına aday olduğunu söyleyen Bülent Oturak sözlerini ; “Partimizin birlik ve beraberliğinin sergileneceği ve şölen havasında geçecek olan kongremize tüm gönüldaşlarımızı bekliyor ve Bolu sevdalıları ile birlikte çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz. Her şey Bolu için.” Şeklinde tamamladı.

10 Kas 2011 - 19:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.