Anlık tepki canına mâl oluyordu

Mudurnu’da kaybolan 12 yaşındaki Tunahan Şen 22 saat sonra bulundu. Şen’in yatılı okula gitmemek için kendisini otomobilin bagajına kilitlediği ortaya çıktı. Mudurnu'ya bağlı Ferüz köyünde akşam saatlerinden...

Mudurnu’da kaybolan 12 yaşındaki Tunahan Şen 22 saat sonra bulundu. Şen’in yatılı okula gitmemek için kendisini otomobilin bagajına kilitlediği ortaya çıktı.

Mudurnu'ya bağlı Ferüz köyünde akşam saatlerinden beri haber alınamayan Tunahan Şen (12) için arama çalışması başlatıldı. Akut, köylüler ve jandarma ekipleri tarafından tüm aramalara rağmen bulunamayan Tunahan Şen, amcasına ait garajda bulunan ve kullanılmayan otomobilin bagaj bölümünde saklanmış bir şekilde bulundu. Abisi Hilmi Şen tarafından otomobilin bagajında bulunan Tunahan Şen'in havasızlıktan zor anlar yaşandığı görüldü.
Yapılan aramaların ardından 22 saat sonra bulunan Tunahan Şen, ''Yazılar İlköğretim Okulu 6. sınıfta okuyordum. Ailem beni Mudurnu'da yatılı vermek istedi. Ben de oraya gitmek istemediğim için böyle bir şey yaptım'' dedi. Aile, oğullarının sağ salim bulunmasına çok sevindiklerini, bundan sonra ne istiyorsa onu yapacaklarını söyledi.

19 Eyl 2011 - 19:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.