Bolu’nun sorunları Masaya yatırıldı

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu programı kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel...

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu programı kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu ve kalabalık bir grubun eşlik ettiği ziyarette Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Emin Semercioğlu ile Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri karşıladı. TSO Başkanı Emin Semercioğlu, Fatih Metin’in Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığı gibi önemli bir göreve atanmış olmasının İlimiz açısından memnuniyet verici olduğunu ifade ederek yeni görevinde kendisine başarılar diledi. Bolu’nun iktisadi konuları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Emin Semercioğlu İldeki mevcut iktisadi görünüm hakkında bilgiler vererek sanayi ve turizm sektörlerinde yapılması gerekenler hakkında görüşlerini Fatih Metin’e aktardı. Fatih Metin’e ayrıca uluslararası taşımacılık sektörünün sorun ve taleplerini içeren bir dosya da verildi. Bolu TSO’nun güncel faaliyetlerinden de bahseden Emin Semercioğlu, son dönemde MARKA destekli olarak yürütülen iki projeden birisi olan Bolu’nun 2010 yılı sonu itibariyle iktisadi karnesini, ilin gelişim potansiyeli ve fırsatlarını ortaya koyan ekonomik rapor çalışmasının basımının tamamlandığını; diğer proje olan Bolu İli Sektörel Tanıtım Filmi projesinde de sona yaklaşıldığını belirterek, bu projeler ile İlimizin iktisadi tanıtımına önemli katkılar yapmayı hedeflediklerini dile getirdi.

“TSO’lar bulundukları bölgenin öncü dinamik gücüdür”

Bolu TSO tarafından hazırlatılan “Bolu İli 2010 Yılı İktisadi Raporu”nu dikkatli biçimde inceleyen Fatih Metin, MARKA ile işbirliği içinde, Bolu’nun ihtiyacı olan çok başarılı bir çalışmaya imza atıldığını söyleyerek Oda Yönetim Kurulunu tebrik etti ve bu raporun basın toplantısı aracılığıyla kamuoyuna duyurulması gerektiğini ifade etti. Ticaret ve Sanayi Odası’nın Bolu’nun en güçlü ve teşkilatlı sivil toplum kuruluşu olduğunun altını çizen ve Bakanlığın İç Ticaret Genel Müdürlüğü kanalıyla TSO’larla ciddi bir bağlarının bulunduğunu söyleyen Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Başkan Emin Semercioğlu’nun daveti üzerine önümüzdeki Oda Meclis toplantılarından birisine katılarak Bolu’nun iktisadi gündemini birlikte daha detaylı biçimde değerlendirmek istediklerini kaydetti. Bolu TSO ile aktif ve sonuca dönük çalışmalarda bulunacaklarına inandığını dile getiren Fatih Metin, kendisine verilen destekten dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e Başkan Emin Semercioğlu tarafından ziyaret anısına bir Köroğlu Heykeli takdim edildi.

02 Oca 2012 - 21:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.