Coşkun çalışmaları yerinde inceledi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, AİBÜ Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Meslek Yüksekokulu’nda devam eden altyapı çalışmalarını...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, AİBÜ Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Meslek Yüksekokulu’nda devam eden altyapı çalışmalarını ve çevre düzenlemesini inceleyen Rektör Coşkun, yetkililerden devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Gelişimini ülkedeki birçok üniversiteye örnek olacak şekilde sürdüren Abant İzzet Baysal Üniversitesi, sadece merkez kampusünde değil, ilçelerde bulunan meslek yüksek okullarında da önemli atılımlar yapıyor. Hayırsever İş adamı Süreyya Astarcı tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mudurnu Meslek Yüksekokulu’na bir bina daha kazandırılmasının ardından, üniversite yönetimi, okulun çehresini değiştirecek altyapı çalışmalarına hız verdi.

Devam eden alt yapı çalışmaları ve çevre düzenlemesi hakkında yetkililerden bilgi alan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, tüm çalışmaların kısa bir süre içersinde tamamlanacağını belirtti. Yapılan her çalışmanın öğrencilerin mutluluğuna ve daha iyi bir eğitim almaya yönelik olduğunun altını çizen Coşkun, “Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulumuz değerli hayırsever Süreyya Beyin de katkısıyla her geçen gün gelişmekte ve büyümektedir. Mudurnu kampüsümüzde devam eden çalışmalar birkaç gün içersinde bitirilerek öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim görmesi sağlanacaktır” dedi.

05 Eki 2011 - 19:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.