Highway Salı Pazarı başladı…

Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi Highway’de Salı Pazarı bu hafta başladı. İlk haftadan ünlüleri de ağırlayan Salı Pazarı bundan sonra her hafta Salı günü devam edecek. Her Salı Highway Outlet lider...

Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi Highway’de Salı Pazarı bu hafta başladı. İlk haftadan ünlüleri de ağırlayan Salı Pazarı bundan sonra her hafta Salı günü devam edecek.

Her Salı Highway Outlet lider markaları, kaliteli ürünlerle, güne özel indirimler ve Pazar konsepti eşliğinde ziyaretçilerine alışveriş keyfini sunacak. İlk haftasında bölge halkı tarafından yoğun ilgi gören Highway Salı Pazarı’na ünlülerinde gelmesi ayrı bir renk kattı. Salı Pazarına Perihan Savaş, Soner Arıca, Umut Oğuz ve daha birçok isim katılım gösterdi. Ayrıca Salı Pazarı Özel katılımcılar olan derneklerin ve vakıfların standları ve ücretsiz servislerle desteklendi. Keyifli görüntüler ve etkinliklerle tüm gün devam eden Highway Salı pazarı, bundan sonra her hafta Salı günü ziyaretçilerine farklı ve sürpriz etkinlikleri de sunuyor olacak. Alışveriş Merkezindeki yoğunluk Highway Outlet ‘in bölgenin tek ve vazgeçilmez Alışveriş ve yaşam merkezi olduğunu bir kez daha gösterdi.

28 Ara 2011 - 19:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.