Hijyenin önemi anlatıldı

Eğitimli İnsan Bilinçli Toplum Derneği Tarafından “Pakform Çalışanlarına Hijyen ve Sanitasyon” Semineri Düzenlendi.   Eğitimli İnsan Bilinçli Toplum Derneği tarafından Pakform toplantı salonunda...

Eğitimli İnsan Bilinçli Toplum Derneği Tarafından “Pakform Çalışanlarına Hijyen ve Sanitasyon” Semineri Düzenlendi.

Eğitimli İnsan Bilinçli Toplum Derneği tarafından Pakform toplantı salonunda “Pakform çalışanlarına Hijyen ve Sanitasyon” semineri düzenlendi. İlimiz şirketlerinden PAKFORM çalışanlarına yönelik düzenlenen seminere konuşmacı olarak Bolu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünden Çetin Ertuğrul ve Ahmet Caner katıldı. Yaklaşık 40 dinleyicinin katıldığı seminerde hijyen ve sanitasyonun önemi üzerinde duruldu. Pakform yöneticileri ve çalışanları tarafından büyük bir ilgi gören seminer sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi. Eğitimli İnsan Bilinçli Toplum Derneğinden yapılan açıklamaya göre toplum sağlığını yakından ilgilendiren bu gibi konularda ilgili kurumları bilgilendirmek amacıyla seminerlere devam edileceği açıklandı.

04 Ara 2011 - 23:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.