Kara kış’ın keyfini Bolu’da çıkardılar

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından Gölcük ve Abant Tabiat Parkı ile Kartalkaya yoğun ilgi gördü.   Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da son yağışlarla birlikte...

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından Gölcük ve Abant Tabiat Parkı ile Kartalkaya yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da son yağışlarla birlikte kar kalınlığı 2 metre 40 santimetreye ulaştı. Kayak keyfini yaşamak isteyen tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Kartalkaya'daki oteller yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet veriyor.
Bolu'ya yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta bulunan ve kar kalınlığının 40 santimetre olduğu Gölcük Tabiat Parkını tercih eden tatilciler de, buz tutan Gölcük Gölü çevresinde yürüyüş yaparak, kartopu oynayarak ve piknik alanlarında piknik yaparak tatilin keyfini çıkarttılar.
Abant Tabiat Parkı'nda da son yağışlarla birlikte kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. Özellikle Ankara ve İstanbul'dan gelen çok sayıda tatilci, buz tutan Abant Gölü çevresinde yürüyüş yaparak, ata ve faytona binerek, piknik alanlarında piknik yaparak ve şambriyellerle kayarak keyifli zaman geçirdiler.

29 Oca 2012 - 19:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.