Leo a Daly Bolu’ya geliyor

Dünyanın önde gelen mimarlık ve mühendislik şirketlerinden Leo a Daly Bolu’ya bir sağlık tesisi kurmayı planlıyor.   Türkiye Sağlık Turizmi Organizasyonu Başkanı İbrahim Artukarslan, dünyanın önde...

Dünyanın önde gelen mimarlık ve mühendislik şirketlerinden Leo a Daly Bolu’ya bir sağlık tesisi kurmayı planlıyor.

Türkiye Sağlık Turizmi Organizasyonu Başkanı İbrahim Artukarslan, dünyanın önde gelen mimarlık ve mühendislik şirketlerinden Leo a Daly'nin Bursa'ya 12 milyon metrekare, Kütahya'ya 5 milyon 500 bin metrekare, İzmir'e 400 bin metrekare, Çanakkale'ye 400 bin metrekare, Bolu ve Antalya'ya 150 ile 500 bin metrekare arasında çeşitli parsellere sağlık tesisi; Afyon'a 100 bin ve 200 bin metrekarelik sağlık termal tesisleri tasarladığını kaydetti.
Türkiye'nin doğal güzelliklerini dünyaya tanıtmak istediklerini ifade eden Artukaslan ''Bu yatırımlar için yeterli alan ve her türlü imkânımız var. Sağlık sektöründe Türkiye'nin kendi üzerine düşen payı alabilmesi için yatırım yapması gerekiyor. Hastaları ağırlayabileceğiniz yerler inşa etmezseniz, dünyanın gerisinde kalırsınız. Bu komplekslerin tamamlanması halinde Türkiye, sağlık turizmini yapabilecek bir seviyeye ulaşacak'' diye konuştu.

05 Mar 2012 - 20:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.