MHP’de yaprak dökümü sürüyor

2011 Genel seçimleri sonrasında altı ilçe başkanının istifa etmesiyle sıkıntılı günler geçiren Milliyetçi Hareket Partisinde merkez ilçe başkanı Kemal Koç’ta istifa ettiğini açıkladı....

2011 Genel seçimleri sonrasında altı ilçe başkanının istifa etmesiyle sıkıntılı günler geçiren Milliyetçi Hareket Partisinde merkez ilçe başkanı Kemal Koç’ta istifa ettiğini açıkladı. İl başkanı Sabri Şatıroğlu ise istifa eden ilçe başkanlarının yerine yeni isimlerin atandığını söyleyerek konu ile ilgili geniş çaplı bir basın toplantısı yapacağını söyledi.

MHP Bolu Merkez ilçe başkanı Kemal Koç sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. Bir süre önce kalp krizi geçirdiğini ve doktorunun tavsiyesiyle stresli bir yaşamdan uzak durma kararı aldığını söyleyen Koç; “Bu yüzden aktif siyasi yaşamımı noktalama kararı aldım.” Dedi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan MHP Bolu il başkanı Sabri Şatıroğlu ise istifa kararını Çarşamba günü öğrendiğini söyleyerek;” Konuyu merkez yürütme kurulundaki arkadaşlarla konuşarak, değerlendireceğiz.“ dedi. Koç’un istifasıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisinde istifa eden ilçe başkanı sayısı 7’ye yükseldi. MHP’de daha önce Mengen, Kıbrıscık, Mudurnu, Göynük, Dörtdivan ve Yeniçağa ilçe başkanları da çeşitli gerekçelerle istifa etmişti. İstifalarla ilgili olarak konuşan İl başkanı Şatıroğlu ; “İlçelerde istifa eden arkadaşlarımızın yerine yeni ilçe başkanları atanmıştır, yeni isimleri 1-2 gün içersinde yapacağım basın toplantısıyla Bolu kamuoyuna duyuracağım” dedi.

15 Eyl 2011 - 21:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.