Milli şairimiz anıldı

Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi tarafından Kültür Sitesi’nde ‘12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği’ düzenlendi. Öğrencilerin...

Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi tarafından Kültür Sitesi’nde ‘12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği’ düzenlendi. Öğrencilerin hazırladığı ‘Anılarla ve Şiirlerle Mehmet Akif Ersoy’ oratoryosu katılımcılardan büyük alkış aldı.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 91’inci Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinliği, Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

İstiklal Marşı’nın kabulünün 91. yılında Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe ilimiz protokolü, daire müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi Müdürü Remzi Kocaman’ın konuşmasıyla başladı. Kocaman, yaptığı konuşmada İstiklal Marşı’nın oluşum sürecini anlattı.Daha sonra İzzet Baysal Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ‘Anılarla ve Şiirlerle Mehmet Akif Ersoy’ anlatıldı. Yine öğrencilerden oluşan söz korosu da etkinliğe renk kattı. Öğrenciler tarafından söylenen türküler de salondakileri hüzünlendirdi.Programı izleyenler İzzet Baysal Anadolu Lisesi öğrencilerinin başarılı performansını alkışlayarak ödüllendirdi.

12 Mar 2012 - 20:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.