Satırla dehşet saçtı##hb_sdk.gif

Bolu'da elinde satırla dolaşan bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.   Hükümet meydanında elinde satırla dolaşan bir kişinin olduğu ihbarını alan polis, kısa sürede bölgeye ulaştı. Ekipler, isminin...

Bolu'da elinde satırla dolaşan bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Hükümet meydanında elinde satırla dolaşan bir kişinin olduğu ihbarını alan polis, kısa sürede bölgeye ulaştı. Ekipler, isminin Aydın A. olduğu öğrenilen kişiden elindeki satırı bırakmasını istedi. Polisin dakikalarca süren ikna çalışmasına rağmen elindeki satırı bırakmayan Aydın A. kendisine yaklaşan polislere saldırdı. İkna çalışması sürerken bir polis memuru, zanlıya arkadan yaklaşarak etkisiz hale getirdi. Bu sırada yaşanan arbede sırasında bir polis memuru sol elinden yaralandı. Dört polis memuru tarafından güçlükle gözaltına alınan Aydın A. sağlık kontrolü için Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Elinden yaralanan polis memuruna ise ilk yardımı bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

16 Ara 2011 - 13:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.