Zamlar pideyi teğet geçti

Ramazan ayına sayılı günler kala Bolu Lokantacılar odasından halkımızın yüzünü güldürecek bir açıklama yapıldı.   Bolu Lokantacılar, Aşçılar, Pastacılar Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı...

Ramazan ayına sayılı günler kala Bolu Lokantacılar odasından halkımızın yüzünü güldürecek bir açıklama yapıldı.

Bolu Lokantacılar, Aşçılar, Pastacılar Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Abak 350 gram Ramazan pidesinin geçen yılki fiyatı olan 1,25Kr.’den satışa sunulacağını söyledi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Abak; “ Fırıncılarımızla yaptığımız toplantılar neticesinde, fırıncılarımız halkımızın kaliteli ve ucuz ramazan pidesi yiyebilmesi için fiyatlarına zam yapmayacaklarını belirtmişlerdir. Bu bağlamda 350 gram Ramazan Pidesini geçen seneki fiyatı olan 1.25 krş’tan satacağız. Şimdiden Halkımızın Ramazan-ı Şerifini kutlar, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir ramazan ayı geçirmelerini temenni ederim” dedi.

18 Tem 2011 - 23:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.