BOLU “ ÖZEL BİREYLER MECLİSİ”KURSUNDAN…

07 aralık 2017 Perşembe “ MEHMET AKİF ERSOY KÜLTÜR MERKEZİ”miz de” EL SANATLARI ATÖLYESİ” açiıması ile ilgili”PROTOKOL TÖRENİ” yapıldı… “ ORADAYDIK “… AÇILAN bu yeni kursun; 1.“ TÜRKİYE İŞ KURUMU”(İŞKUR), kursiyer ücretlerini( günlük yirmibeş Türk lirası), kurs için gerekli materyal desteğini ve kurs sigorta ücretlerini… 2.” İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ”müz “PSİKOLOG”desteğini… 3. “ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ” müz “USTA ÖĞRETİCİ” ile”ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ” ni… 4.” BOLU BELEDİYESİ” ise eğitim yerini, kursa TAŞIMA“SERVİS”ini, şoförü ve yemeklerini veriyormuş… Güzel bir organizasyon.. Türkiye’de yine bir ilk…Kmu kurumları arası”Hoş” bir proje… Değil mi dostlar… Gittik gördük… Yirmi yaşın üzerindeki özel gençler, aşina isimler… Önlerinde tahtadan el sanatları materyalleri… VE ”BEN DE VARIM” diyenler… 01-aralık-2017 ile 13NİSAN2018 arasında sabah 09.30 ile öğleden sonra 15.30 saatleri arasında “KARAÇAYIR”dalar … ÖZEL eğitim kurumlarından mezun olduktan sonra İŞ bulamadıklarından sokaklarla ya da ailleriyle baş başa kalarak hayatlarını sürdürmeye çalışan bu gençler için fabrikalarda,özel işverinlerin desteği de alınarak KORUMALI İŞYERİ açılması için arge çalışmaları ve araştırmalarda yapılmakta imiş… Değil mİ?... ENGEL grupları içerisinde sınıflandırıldığında en ağır grupta yer alan bu zihinsel yetersiz özel bireylerimize Bolu Belediyesi Kent Konseyi “ÖZEL BİREYLER MECLİSİ” tarafından hazırlanan bu kurs da emeği geçen değerli emekli eğitimciler de törendeydiler… “REFİK ÖZÇELİK”…” Mustafa NAMDAR”…” MUHARREM DEMİREL” Beylerin şahsında projelere hız veren “KENT KONSEYİ” ne de bu vesileyle muvaffakiyetler diliyoruz… SELAM VE MUHABBETLE. SAYGILARIMIZLA.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Cop - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.