12 kuruş indirim beklentisi

Akaryakıt sektörü kaynaklarının paylaştığı bilgiye göre, benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 12 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

Haber:Erdal tanrıverdi

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 12 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Akaryakıt sektörü kaynaklarının paylaştığı bilgiye göre, indirim gelirse pompa fiyatlarına yansıyacak. Motorin fiyatında ise şimdilik bir değişim beklenmiyor. Petrol fiyatları ile dolar/TL kurundaki sert dalgalanmalar nedeniyle akaryakıt fiyatlarında da sık sık değişime gidiliyor.

Benzinin litresi bugün İstanbul’da 6,84 TL, Bolu, Ankara’da ve İzmir’de 6,90 TL’den satılıyor. Fiyatlar ilçeler ve bayiler arasında küçük farklar gösterebiliyor.

23 Eki 2020 - 15:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.