120 araç ile destek verdiler

​​​​​​​Köroğlu Garage 14 Off-Road Kulübü, ateşkesi sağlamak üzere İdlib’te bulunan askerlerimize yönelik hain saldırılar sonrası şehitlerimiz ve Mehmetçiğimiz için destek konvoyu düzenledi.

Haber: Erdal Tanrıverdi

İlimizde özellikle kış aylarında mahsur kalan vatandaşlarımızın yardımına koşan Köroğlu Garage 14 Off-Road Kulübü İdlib'te Esad rejimi tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimiz ve kahraman Mehmetçiklerimiz için 120 araçlık destek konvoyu düzenledi. Karaçayır’da toplanan Köroğlu Garage üyeleri şehir içinde atılan destek turunun ardından Şehitler Mezarlığına gitti. Konvoyu gören birçok vatandaş ise alkışlarla destek verdi.

“ORDUMUZUN HER DAİM YANINDA OLACAĞIZ”

Köroğlu Garage tarafından yapılan açıklamada, "Köroğlu Garage 14 Ailesi olarak Mehmetçiğimiz için destek amaçlı konvoy düzenledik. Konvoyumuza 120’den fazla araç katıldı. Konvoydan sonra Şehitler Mezarlığına giderek önce İstiklal Marşımızı okuduk. Ardından şehitlerimiz ve Mehmetçiğimiz için dualar ettik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyoruz. Türkiye'nin başı sağ olsun. Devletimizin ve ordumuzun her daim yanında olacağız" ifadelerine yer verildi.

03 Mar 2020 - 11:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Zekeriyya Bayam - Yedi düvele meydan okuyan, destanlar yazan Şanlı Türk ordumuzun her daim yanındayız. Ne Mutlu Türküm diyene. Allah Vatan uğruna, canını hice sayan Aslanlarımıza gani gani rahmet eylesin. Peygamber efendimize komşu eylesin hepsini inşaAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mart 11:32