1453 Metre ilerlendi

Bolu’nun içme suyu ihtiyacının karşılanacağı Karadere Suları’nın şehre getirilmesi için yapılan ‘Su Tüneli Projesi’ hızla ilerliyor. Dağın iki tarafından karşılıklı çalışan ekipler toplamda 1453 metre ilerledi.

Basın Bülteni

Karadere Tünelin tamamlanmasının ardından Bolu’nun içme suyu ihtiyacı, Bolu'ya yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunan Karadere'den gelecek ve bir saniyede akacak olan 140 litrelik kaynak suyu ile karşılanacak. Karadere sularının Bolu'ya aktarılması ise, 3 bin 600 metre uzunluğa sahip olan su tüneli ve DSİ ile Bolu Belediyesi’nin işbirliği ile hazırlanan proje kapsamında tamamlanması planlanan 40 kilometre uzunluğunda ana isale hattı ile yapılacak.

12 Şub 2017 - 11:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.