180 Erbaş ve ere seminer düzenlendi

Bolu İl Müftülüğü tarafından İl Jandarma Komutanlığında görevli erbaş ve erlere yönelik seminer düzenlendi. 3 gün süren seminere 180 erbaş ve er katıldı.

Haber: N. Halid Altundal

Bolu İl Müftülüğü Vaizi Satılmış Adıtepe tarafından Bolu İl Jandarma Komutanlığında geçtiğimiz hafta 180 erbaş ve ere “Aile İçi Şiddetle Mücadelede Dini Referanslar” konulu seminer düzenlendi. Vaiz Adıtepe 3 gün gerçekleştirilen seminerde, erbaş ve erlere Allah’ın emri ve Peygamberin kavliyle kurulan ailede Rûm Suresinin 21. ayetini örnek göstererek ailede sevgi ve merhametin esas alınması gerektiğini ifade etti. Hz. Aişe’nin rivayet ettiği Hadisi-i Şerifi “Hz. Muhammed (S.A.V.) Allah yolunda cihad dışında ne bir kadına ne bir hizmetçiye asla vurmamıştır” diyerek aktaran Vaiz Adıtepe ayrıca müslümanın kitabında asla şiddete yer olmadığını söyleyerek müminin ailesinin dünyadaki cenneti olduğunu belirtti.

27 Şub 2020 - 09:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.