“19 Mayıs’ın ruhu gençlerimizin yol göstericisi olmalıdır”

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolaysıyla bir basın açıklaması yaptı. Özcan; “ 19 Mayıs’ın ruhu ile Cumhuriyetimizin kuruluşu aşamasında ki zorluklar karşısında gösterilen azmin geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yol göstericisi olmalıdır” dedi.

Haber: Semih BAYKAL

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolaysıyla yaptığı basın açıklamasında Özcan şunları söyledi; “ 97 yıl önce, Atatürk, ülkenin bağımsızlığına giden yolda ilk adımını Samsun’da atmıştır. Ulu Önder, dönemin tüm olumsuzluklarına ve yokluklarına rağmen halkına olan inancını, bağımsızlık meşalesini Samsun’da yakarak göstermiştir. Tarih boyunca hiçbir güce boyun eğmemiş Milletimiz, bağımsızlık mücadelesini zaferle sonuçlandırmış, tüm dünyaya koşullar ne olursa olsun yenilgiyi asla kabul etmeyeceğini bir kez daha haykırmıştır. 19 Mayıs’ın ruhu ile Cumhuriyetimizin kuruluşu aşamasında ki zorluklar karşısında gösterilen azmin geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yol göstericisi olmalıdır. Ulusumuza vatan kazandıran başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ülkenin bekası için vatan sevgisini canından üste tutan tüm kahraman vatan evlatlarını rahmet ve minnetle anarken tüm Ulusumuzun “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı en içten duygularımla kutlarım” dedi.

18 May 2016 - 15:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.