2 Bolulu vatandaşı da dolandırdı

İnternet üzerinden 2 Bolulu vatandaşı dolandıran azılı dolandırıcı Ahmet Ertan Şahin(52), Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yakalandı.


Haber: Okay Özcan

İnternet üzerinden sattığı beyaz eşyaları teslim etmeyen, hakkında 'bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması sureti ile dolandırıcılık' suçundan 236 yıl 8 ay hapis ve 25 bin TL para cezası ile aranan Ahmet Ertan Şahin (52), Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yakalandı.

İnternet üzerinden uygun fiyata beyaz eşya satarak, parasını aldığı kişilere ürünleri teslim etmeyen Ahmet Ertan Şahin hakkında Ankara ve Bolu'da 2'şer dava; Tekirdağ, Konya, İstanbul, Turgutlu, Gümüşhane ve Silifke'de 1'er dava açıldı. Hakkında 'bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması sureti ile dolandırıcılık' suçundan dava açılan, toplam 236 yıl 8 ay hapis ve 25 bin TL para cezası bulunan Şahin, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yakalandı. Ahmet Ertan Şahin, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

03 Ağu 2021 - 13:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.