2 deprem meydana geldi

AFAD verilerine göre Bolu merkezde 3 saat ara ile iki deprem meydana geldi. Sarsıntılar hissedilmedi ama kayıtlara geçmiş oldu.

Haber: Uğur Balaban

17 Ağustos depremini acılar içerisinde anarken, 18 Ağustos gecesi ilimiz merkezinde 3 saat ara ile iki deprem meydana geldi. Uyku saatinde olduğumuz için sarsıntı pek fazla hissedilmese de maalesef bu iki deprem kayıtlara geçmiş oldu.

Dün gece ilk deprem saat 03.12’de 1.2 şiddetinde, ikinci deprem ise sabaha karşı saat 06.32’de 1.3 şiddetinde oldu. Ayrıca dün gece en çok deprem ise Muğla ilinde yaşandı.

18 Ağu 2022 - 11:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.