21 personel alınacak

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ), çeşitli fakülte ve bölümlerde görev yapacak öğretim üyesi ile öğretim görevlisi ilanına çıktı. BAİBÜ’ye toplamda 21 akademik personel alınacak.

Haber: Esra Öztürk

Resmi Gazetenin 3 Temmuz 2019 tarihli sayısında yer alan akademik personel ilanına göre Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) çeşitli fakülte ve bölümler için toplamda 21 personel alacak. Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre BAİBÜ, Tıp Fakültesine göğüs cerrahisi ve üroloji bölümleri için 1’er profesör, biyoistatistik ve tıbbi bilişim ile biyokimya bölümleri için 1’er doktor öğretim üyesi; Eğitim Fakültesine eğitim programları ve öğretim ile müzik eğitimi bölümleri için 1’er profesör, zihinsel engelliler eğitimi ve müzik eğitimi bölümleri için 1’er doçent; Sağlık Bilimleri Fakültesine fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümü için 1 doçent; Güzel Sanatlar Fakültesine geleneksel Türk sanatları bölümü için 1 doçent, müzik bölümü için 2 doktor öğretim üyesi, seramik bölümü için 1 doktor öğretim üyesi, temel sanat eğitimi bölümü için 2 doktor öğretim üyesi; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine iktisat teorisi bölümü için 1 doktor öğretim üyesi; Bolu Meslek Yüksekokuluna bankacılık ve sigortacılık bölümü için 1 öğretim görevlisi; Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokuluna tıbbi ve aromatik bitkiler ile turizm ve otel işletmeciliği bölümleri için 1’er öğretim görevlisi alacak.

Son başvuru tarihinin 17 Temmuz olarak belirlendiği akademik personel ilanında giriş sınavının 25 Temmuz’da olacağı duyuruldu. Başvuruda bulunacak adayların istenen özel şartlar ve belgelerle alakalı detaylı bilgilere Resmi Gazetenin 3 Temmuz 2019 tarihli sayısındaki ilandan ulaşabileceği belirtildi.

03 Tem 2019 - 11:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

mustafa emral. - 1 tanede acilen hematolok doçent alsanız bolu hastalar bu konuda madur durumunda sureklı sehır dışına gitmek zorunda kalıyoruz.nıcın boluda unıversıte varda hemotoloji bülumu yok .1 kutu hap yazdırmak ıcın adapazarına gıtmek zorunda kalıyoruz. Bolulu olarak maduruz. sağlık mudurlugunun dıkkatıne cok acil olarak . multımiyolom hastasıyım . bızlere hemetoloji bolümü bakıyor. boluda neden yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 11:27