25 ÖĞRENCİ TUZ RUHUNDAN ZEHİRLENDi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 25 öğrenci tuz ruhundan zehirlenerek çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

25 ÖĞRENCİ TUZ RUHUNDAN ZEHİRLENDi
Haber albümü için resme tıklayın

HABER: FARUK ÇİDEM

Bolu’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan temizlik çalışmaları okulda bulunan 25 öğrencinin zehirlenmesine neden oldu. Okulun derslik ve yurt bölümünde kanalizasyon taşınca tuz ruhu dökülerek açılmaya çalışıldı. Tıkanan bölümlere dökülen tuz ruhunun kokusu bir süre sonra okulun içine yayılınca öğrenciler kokudan etkilenerek fenalaştılar.

Olay yerine çağırılan 112 acil ekipleri tarafından tuz ruhundan etkilenen 25 lise öğrencisi AİBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi, Köroğlu Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. Hastanelere kaldırılan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

OKUL TATİL EDİLDİ

Tuz ruhunun okulun içinde öğrencileri etkileme ihtimalinin devam etmesi üzerine bütün öğreniciler okul bahçesine çıkarıldı. Kontrollü bir şekilde tekrar okula sokulan ve eşyalarını alan öğrencilere okul yönetimi tarafından 1 günlük tatil verildi.

03 Eki 2016 - 16:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.