250 esnafa Türk Bayrağı dağıttılar

Mudurnu Ülkü Ocakları tarafından Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 97. yılı dolayısıyla ilçe esnafına Türk Bayrağı dağıtıldı.

Haber: N. Halid Altundal

Mudurnu Ülkü Ocakları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçe esnafına Türk Bayrağı dağıttı. Mudurnu Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Okuyucu yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yılı münasebeti ile Cumhuriyetimizin yegane bekçileri Mudurnu Ülkü Ocakları olarak güzel ilçemizde 250 esnafımıza Şühedamızın kanlarından rengini alan şanlı Türk Bayrağımızın dağıtımını gerçekleştirdik” dedi.

“NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!”

“Ülkü Ocakları olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her daim sigortası olan Milliyetçi-Ülkücü hareketin neferleri vatan-bayrak ve mukaddesat uğrunda mücadelemizi sürdürecek ve bu yolda yılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül ise, “Programda emeği geçen başta Mudurnu Ülkü Ocakları Başkanımız Emrah Okuyucu'ya ve Başkan Yardımcısı İbrahim Kartal'a teşekkür eder tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet dileriz. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!” ifadelerini kullandı.

29 Eki 2020 - 13:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.