3 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Göynük, Mudurnu ve Gerede ilçelerine bağlı bazı mahalle ve köylerde 22-23 Ağustos 2019 tarihlerinde planlı elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Haber: Birol Ertunç

SEDAŞ’ın resmi internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre 22 Ağustos Perşembe günü saat 09.00 ile 15.00 arasında Göynük’ün Sofu Ali Mahallesi,Hisarözü Köyü ,Örencik Köyü , Çamlıca Köyü , Çubukköy Köyü , Kozcağız Köyü, Bozcaarmut Köyü, Arıkçayırı Köyü, Akçaalan Köyü, Yeşilyazı Köyü, Gerede ilçesinde saat 09.00 ile 14.00 arasında Nuhören Köyü, Göynükören Köyü, Ahmetler Köyü, Sofular Köyü, Yakakaya Köyü, Yelkenler Köyü, Mudurnu ilçesinde saat 10.00 ile 14.00 arasında Samsaçavuş Köyü ile saat 9.30-14.00 arasında da Dedeler Köyü’nde tesis bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle planlık elektrik kesintisi yaşanacak.

Ayrıca SEDAŞ tarafından yapılmakta olan yatırım, tesis bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, 23 Ağustos Cuma günü de ilimiz Mudurnu ilçesinde saat 09.30 ile 13.00 arasında Ferüz köyü; Göynük ilçesinde saat 09.00 ile 15.00 arasında Bölücekova Köyü Çatak Mahallesi, Gürpınar köyü, Soğukçam köyü, Nallıhan Nebioğlu köyünde de elektrik verilemeyeceği duyuruldu.

20 Ağu 2019 - 09:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.