4000 öğretmen tatile çıkıyor

İlimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 48 bin 705 öğrenci karne heyecanı yaşayacak. Yarın karnelerini alacak olan binlerce öğrenci 4 Şubat Pazartesi gününe kadar yarıyıl tatili yapacak.

HABER:C.Kutay Aykan

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemi 18 Ocak Cuma günü sona eriyor. Eğitimciler, öğrenci velilerine çağrıda bulunarak, karnenin bir durum tespiti olduğuna dikkat çektiler. Karnesinde kırık not olan öğrencilere de seslenen öğretmenler, her başarısızlığın da bir telafisi olduğunun altını çizdiler. Tatilin öğrenciler, veliler ve öğretmenler tarafından çok iyi değerlendirmesi gerektiğini belirten eğitimciler, “Eğitim, öğretim yılının ilk dönemini başarılı bir şekilde tamamladık. Milli Eğitim camiası olarak, bu süreçte geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi eğitimi alabilmeleri için çaba gösterdik. Kazasız belasız bir şekilde ilk yarı eğitim sezonumuzu tamamladık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize şimdiden iyi tatiller diliyoruz” dediler.

18 Ocak Cuma günü başlayacak yarıyıl tatili 4 Şubat Pazartesi sona erecek. İlimizde bulunan 237 eğitim kurumunda görevli olan 4003 öğretmen ve öğrenim gören 48 bin 705 öğrencinin yararlanacağı tatil 15 gün sürecek.

17 Oca 2019 - 12:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.