50 binden fazla çocuk “Enerji Tasarruf Uzmanı” oldu

Sepaş Enerji tarafından Çocuklar Ülkesi KidZania’da açılan Sepaş Enerji Elektrik Merkezi, kurulduğu yıldan bu yana 51 bin 700 çocuğu ağırladı. Enerji tasarrufunun uygulamalı olarak anlatıldığı merkezde çocuklar, “Enerji Tasarrufu Uzmanı” sertifikasının sahibi oldu.

Haber: Esra Perçin

Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli’nde hizmet verdiği 1,7 milyon müşterinin hayatına hizmetlerinin yanı sıra yürüttüğü sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ulaşmaya önem veren Sepaş Enerji’nin KidZania’da açtığı Sepaş Enerji Elektrik Merkezi 2. yılını tamamladı. Sepaş Enerji Elektrik Merkezi, Enerji Tasarrufu Haftası ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi özel günlerde gerçekleştirdiği etkinliklerle toplam 50 bini aşkın çocuğu ağırladı.

Sepaş Enerji Elektrik Merkezi’ni ziyaret eden çocuklar Enerji Tasarrufu Uzmanı olurken, günlük hayatın ayrılmaz bir parçası olan enerjinin ne olduğunu, hangi alanlarda kullanıldığını, önemini öğrendi ve enerji tasarrufu hakkında püf noktaların sahibi oldu.

23 Ağu 2019 - 06:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.