“Atatürk’ü Özlemle ve Minnetle anıyorum”

Ak Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74.Yılı nedeniyle bir basın açıklaması yayınladı.”Mustafa Kemal, gerek savaş yıllarında gerek savaş sonrasındaki adımlarıyla,...

Ak Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74.Yılı nedeniyle bir basın açıklaması yayınladı.”Mustafa Kemal, gerek savaş yıllarında gerek savaş sonrasındaki adımlarıyla, milli egemenlik ilkesine dayanan, gücünü milletten alan modern Türkiye’nin temellerini atmıştır.” Diyen Ercoşkun;Atatürk; fikrî ve kurumsal manada yeni bir devletin kurulması için çalışmalarını yürütürken, bir bakıma geleceğin Türkiye’sini de planlamıştır. Atatürk’ün vefatının ardından da, aynı şuurla ilerlemesine devam eden Türkiye, O’nun ideallerine her geçen gün daha da yaklaşmanın gururu içindedir. Ülkemizin modernleşme çabalarının, son yıllarda gerçekleştirilen köklü reformlarla daha da bir ivme ve etkinlik kazandığı, Türkiye’nin önemli bir değişim ve dönüşüm sürecine girdiği tartışma götürmez bir gerçektir. Büyük bir asker olmasının yanında Atatürk, çağın gereklerini bilen, toplumun dinamiklerini doğru anlayan, insanları doğru yönlendiren, gerçekçi, yenilikçi bir devlet adamı ve lider olarak tarihe damgasını vurmuştur. O, Türkiye Cumhuriyetini kuran siyaset ve devlet adamı olarak hepimizin ortak değeridir. Ebediyete intikalinin 74. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin unutulmaz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.