“97. yıl dönümünü tüm içtenliğimle kutlarım”

AK Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi KÜPÇÜ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramının 97. yıl dönümünü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Küpçü; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 97. yıl dönümünü tüm içtenliğimle kutlarım” dedi.

Haber: Semih BAYKAL

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, mesajında şunları kaydetti; “Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun ilk adımlarından olan, İstiklal mücadelesini başlatan ve Türk milletinin bağımsızlık tutkusunun, Vatan aşkının, hür ve müstakil yaşama kararlılığının sembolü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 97. yıl dönümünü tüm içtenliğimle kutlarım.
Bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin temeli, fiilen 19 Mayıs’ta atılmıştır. Atatürk’ün liderliğinde başlayıp, milletimizin emsalsiz fedakarlıkları ile yürütülen İstiklal Savaşının başlatıldığı bu tarihi adım, milletimizin birlik ve beraberliğinin ve ortak değerlerde kenetlenme iradesinin de adı olmuştur.
19 Mayıs gençlere adanan bir bayramdır. Fakat daha da önemlisi, ülkemizin gelecek inşaasının gençlerimizin omuzlarında olduğunu emanetleyen tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu emanet 97 yıldır genç kuşakların omuzlarında yükselmekte; modern Türkiye Cumhuriyetinin “muaassır medeniyetler seviyesi”ne yürüyüşü, gençler sayesinde emin adımlarla gerçekleşmeye devam etmektedir.
Bugünümüzden emin olduğumuz gibi, yarınımızdan da eminiz. Bize bu güven ve inancı veren, kuşkusuz milletimizin ideallerini gerçekleştiren ve ülkemizi daha da büyütmek için azim ve kararlılığını her daim sürdüren gençlerdir.
Ne atasının emanetini, ne de gelecek kuşakların hayallerini heba etmeyecek olan Türk gençliğinin, yarının yeni dünyasında da önemli aktörlerden olacağına olan inancım tamdır. Bu inanç ve düşüncelerle, başta sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı bir kez daha kutluyor, bugünlerin dünden olduğu gibi, yarınlarımızın da bugünden daha aydınlık olmasını diliyorum” dedi.

18 May 2016 - 15:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.