A101 16 Şubat’ta Highway’de açılıyor

Türkiye’nin 81 ilinde ve 900 ilçesinde, günde yaklaşık 2,5 milyon ziyaretçisine düşük fiyatlarla kaliteli gıda ve tüketim malzemeleri sunan, Türkiye’nin en büyük marketler zinciri A101, Highway Outlet’te açılıyor!

Haber: Esra Öztürk

2019 yılında da hedeflerini büyüterek Dünyaca ünlü sürpriz markaları birer birer bünyesine katmaya hazırlanan Highway Outlet, ‘’Harca Harca Bitmez’’ sloganıyla Türkiye genelinde 8 bin market zinciri bulunan A101’i çok çok yakında ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dünya’nın en hızlı büyüyen ilk 50 perakende şirketi arasında beşinci sırada bulunan, daima ucuz, kaliteli ve yenilikçi, dev market zinciri A101, 16 Şubat Cumartesi günü saat 12:00’de Highway Outlet’te açılıyor!

13 Şub 2019 - 12:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.