Abdullah Abat adaylığını açıkladı

Boluspor’da yarın gerçekleştirilecek olağanüstü kongre öncesinde adaylık açıklamasında bulunan ilk kişi eski başkanlardan Abdullah Abat oldu.

Haber: Volkan Yılmaz

TFF 1. Lig’de kötü bir sezon geçiren Boluspor’da, ligin sona ermesinin hemen ardından Başkan Necip Çarıkçı 8 Ağustos’ta olağanüstü kongre kararı aldı. Kongre kararının alınmasının ardından mevcut başkan Necip Çarıkçı, gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede yeniden aday olmayacağını açıkladı. Boluspor’un olağanüstü kongresine 1 gün kala başkan adaylığını açıklayan ilk isim 2012-2013 sezonunda Boluspor Kulüp Başkanlığı yapan Abdullah Abat oldu. Yönetim Kurulu üyelerinin bir kısmıyla birlikte basın açıklaması yapan Abat, “Bu işi birinin yapacak olması ve bu kulübün yönetimsel anlamda boş kalmaması için biz başkanımızın ve milletvekillerimizin, il başkanlarımızın desteğiyle ve onlardan destek sözü alarak bu işe koyulduk. Ben 2012-2013 sezonundaki kongrelerde de söylediğim gibi, burada özveride bulunacak olan yönetici arkadaşlarım işlerinden, eşlerinden, evlerinden, sağlıklarından fedakarlık ederek Boluspor’un iyi yerlere gelmesi için çalışacakları taahhütlerinde bulundular. Benim ondan hiçbir şüphem yok. Bu anlamda güçlü bir yönetimle bu takımı gerek maddi gerekse sportif olarak bir yerlere getirmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

“Benim tek isteğim herkes destek olsun”

Abat, yapıcı eleştirilere açık olduklarını ancak destek olmayanların köstek de olmamalarını istediklerini belirterek, “Biz, Boluspor’u şu durumdan çok daha iyi bir duruma getireceğimizi düşünüyoruz. Tabi bu tüm Bolu halkının, Boluspor sevdalılarının basınıyla, spor adamlarıyla, yöneticileriyle hep birlikte olmaktan geçen bir şey. Benim tek isteğim, destek olsun herkes. Destek olmuyorsa da tek isteğim köstek olmasın. Eleştiri tabi ki olabilir. Yapıcı eleştirilere her zaman açığız. Bu yüzden de paylaşımcı bir yönetimle maddi anlamda, Bolu Belediyesi’nin, il başkanlarımızın, bakan yardımcımızın desteğini alarak bu yola çıktık. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmaz. Her şey Boluspor içindir” ifadelerini kullandı.

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYUYORUZ”

Toplantı nedeniyle İstanbul’da bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, cep telefonuyla görüntülü olarak yaptığı açıklamada, “Biz bu yönetimin arkasında değiliz, bu yönetimle birlikteyiz. Biz elimizi taşın altına koymuyoruz. Gövdemizi koyuyoruz. İnşallah hep birlikte Abdullah Abat’ın önderliğinde Boluspor’u çok iyi noktalara getireceğiz. Ben buna inanıyorum. Ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

07 Ağu 2020 - 16:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.