ABP’dan Toptan’a Ziyaret

Ankara Bolulular Platformu Müteşebbis heyeti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ı ziyaret etti.

Ankara Bolulular Platformu Müteşebbis heyeti kurucu üyeler ile birlikte Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ı TBMM de ziyaret etti.TBMM bahçesinde gerçekleşen Ziyarete; Ankara Bolulular Platformu Müteşebbis Heyet Yönetim Kurulu ile birlikte 18 kişilik kurucular kurulundan oluşan heyet hazır bulundu. 1943 yılında Rize'de doğan Köksal Toptan, 16 , 17, 18, 22 ve 23. Dönemde Zonguldak; 19, 20. Dönemde Bartın Milletvekili seçildi. 43. Hükümette Devlet Bakanlığı, 49. Hükümette Millî Eğitim Bakanlığı ve 51. Hükümette Kültür Bakanlığı görevlerinde bulundu. 22. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Başkanlığını yürüttü. 23. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı seçildi.Halen Zonguldak Milletvekili olan Köksal Toptan’a yapılan nezaket ziyaretinde Ankara Bolulular Platformu Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa Aydınalp; Ankara Bolular Platformu’nun faaliyet ve amaçlarından bahsederek, Platformun Dernekleşeceğini söyledi. Başkan Aydınalp, “Dernekleşmenin son aşamasına gelindi. Evraklarımız ve imzalar tamamlandı. Müracaatımızı yapıyoruz. Artık Ankara da Boluluların bir Derneği olacak. Dernek çatısı altında faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bu güne kadar Bolu’muza ve İlçelerimize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Bundan sonrada desteklerinizi bekliyoruz” dedi. Ziyaretten son derece memnun olduğunu vurgulayan Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan Bakan iken Bolu ve İlçelerine, Mengen’e yaptıklarını anlattı. Milletvekili Toptan, Milli Eğitim Bakanlığı döneminde Bolu ve İlçelerinde bulunan okullarda ki alet ve malzemelerin Çankaya da ki okullardan daha donanımlı hale getirildiğini söyledi. Türkiye’nin iyi yolda olduğunu belirten Toptan, “Uçak kalktı, uçak uçuyor, uçak geride dönemez. Yoluna devam ediyor, devam da edecek. İyi yoldayız. Sizlerin arasında olmaktan mutluyum. Sizlere bir önerim var. Mengen de Gastronominin bahçesine yemek yemek için bir yer yapın. Restorant açın. İnsanlar Ankara’dan, İstanbul’dan, hatta Zonguldak’a geçenler oraya yemek yemeye gelirler. Ziyaretiniz için bende teşekkür ederim” dedi. TBMM bahçesinde hoş sohbet içerisinde geçen ziyarette; ABP kurucularından Aydın Gündez, Köksal Toptan’la yaşadığı anıları anlatırken, Toptan’ı tanıttı. Katılımcılarda kısaca kendilerini tanıttı.ABP kurucularından Aydın Özmenli ise Mengen Fakülte Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ne yaptığı yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.