Açılışa Ahmet Baysal ve Vakıf Üyeleri de katıldı

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere ilimizde bulunan Ahmet Baysal, Mengen’de Belediye Başkanı Turhan Bulut ile yeni kampüs alanında incelemelerde bulundu ve fitness salonu açılışına katıldı.

Haber: BMA

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu toplantısı için ilimizde bulunan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut’un daveti üzerine Mengen’e de bir ziyaret gerçekleştirdi. İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti ve Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ile birlikte ilçede yapımı devam eden Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsünde incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi alan heyet daha sonra gelişen ve güzelleşen Mengen’de önemli hizmetlerden biri olan fitness salonu açılışına katıldı. Muay-Thai Dünya Şampiyonasına katılan Mengen Belediyespor Muay-Thai Takımı Sporcularından Ceren Yılmaz ve Milli Takım ve Mengen Belediyespor Muay-Thai Takımı Antrenörü Ertan Akdoğan, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti ve Belediye Başkanı Turhan Bulut tarafından kurdele kesimi ile gerçekleştirilen açılışa Mengen halkı da yoğun bir katılım sağladı.

12 Ağu 2018 - 11:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

bolulu - merkez üniteyle yine uğraşıyorlar.ameliyathane kapandı.sayın baysal boluya yatırım yapmayın.kıymet bilinmiyor.3 gün kuruı var diye doltorlar hasta bakmıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 11:26