ADD Atatürk'ün Bolu'ya geliş yıldönümünü kutladı

Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şubesi Başkanı Celal ARSLAN Atatürk'ün Bolu'ya gelişinin 82.yıldönümünü yazılı açıklama yaparak kutladı.

Haber: Aysun BEYKOZ

Son günlerde ülkemizde yaşanan darbe girişimi harekatı sonrasında Atatürk'ün Bolu'ya gelişinin 82. yıldönümü kutlamaları iptal edildi. Haftalar öncesinde Valilik binasında yapılan toplantıda yapılacak etkinliklere karar verilmesine rağmen ülkemizde bulunan kaos ortamı sonrasında bütün programlar iptal edilince Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şubesi Başkanı Celal Arslan yazılı bir açıklama ile bu anlamlı günü kutlamayı unutmadı.

İşte o açıklama:

Bugün 17 Temmuz 2016. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Bolu’ya gelişinin 82. yıldönümü.

Haftalar öncesinde Valilik binasında yapılan toplantıda bu anlamlı günde nelerin yapılacağı tartışılıp karara bağlanmıştı. Herkeste güzel bir heyecan vardı. Yıldönümü kutlamalarının aksamaya meydan vermeden en güzel şekilde gerçekleşmesi hedefleniyordu. Bu anlayışla da kararlar alındı. Valilik sitesinde ve belediye sitesinden de duyuruları yapıldı.Atatürk Bolu’ya gelişini şöyle anlatmıştır: “Bolu Halkevinde bir gece kaldım. Bolu’nun güzelliğinden, halkın coşkun sevinçlerinden çok mütehassis oldum.”

Ülkemizin kurtarıcısı, cumhuriyetimizin kurucusu, başkomutanımız, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Bolu’ya gelmiş olması ve güzel düşüncelerini yazılı olarak ifade etmesi biz Bolulular için çok anlamlıdır. Bu anlamlı gün her Bolulu için heyecan yaratmaktadır.Ulus olarak yaşadığımız acıları hafifleten en önemli unsurlar bayramlarımız ve böylesine önemli günler olmaktadır.

İki gün öncesi yaşananlar ile anlamlı günümüzü kutlayamama üzüntüsünü birlikte yaşıyoruz. Hatta bu üzüntümüze Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan şehit polisimizin acısı da eklenmiştir.Tüm acılarımıza rağmen Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 82. Yıl dönümü Bolu halkına kutlu olsun.

17 Tem 2016 - 19:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.