Adliye Sarayı’nda mutlu son

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, ilimize Adliye Sarayı kazandırılması için gerçekleştirilen çalışmaların başarıyla sonuçlandığını, Adalet Bakanlığı ile ihaleyi kazanan yüklenici firma arasında sözleşme imzalandığını açıkladı.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, yeni adliye binası için 29 Aralık 2015’de yapılan ihalenin ardından yaklaşık 2 buçuk ay süren ihale sürecinin tamamlandığını ve ihaleyi 30 milyon 14 bin TL bedelle Bahadır İnşaat firmasının kazandığını açıkladı. Ercoşkun, yüklenici firma ile Adalet Bakanlığı arasında Bolu’ya Adliye Sarayı yapılması için sözleşme imzalandığını açıkladı.

“BAŞBAKANIMIZA VE BAKANIMIZA BOLU HALKI ADINA TEŞEKKÜRLER”

Ercoşkun, Küçük Sanayi Sitesi yanında bulunan ve eskiden terminal olarak kullanılan arazide inşa edilecek projenin, planlanandan iki kat daha büyük olarak, 25 bin metrekarelik alanda inşaa edileceğini bildirdi. Ercoşkun, “Bolu’ya Adliye Sarayı kazandırmak üzere hazırlıklarımızı Allah’ın izniyle başarıyla tamamladık. Otoparklarıyla, sosyal donatılarıyla 20 dönüm üzerine kurulu bir mekanda 25 bin metrekarelik bir inşaat alanıyla Boluluların hizmetine girecek.

Türkiye’de 60 adliye sarayı yapılmayı beklerken, Bolu Adalet Sarayı’nın ihaleye çıkması ve ihale sürecinin başarıyla tamamlanması büyük bir başarıdır. Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’a ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na katkılarından dolayı Bolu Halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum.”
HABER MERKEZİ

09 Mar 2016 - 19:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.