AFAD Göynük'te yaşanan felaketin bilançosunu açıkladı

Bolu ili Göynük ilçemizde geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde yaşanan yoğun yağış ve dolu sonrası yaşanan maddi zararı açıkladı.

Yaşanan dolu yağışı nedeniyle Göynük ilçesi Hasanlar , Himmetoğlu, Kuyupınar, Ovaboyu, Kürnüç, Kayabaşı, Boyacılar köylerinde bazı araçlarda kaporta hasarları, evlerde çatı hasarı ve birçok tarım arazisi zarar görmüştür. İlk belirmelere göre 100’ün üzerinde araç, 44 çatı hasarı ve 10.000 hektar tarım arazisi zarar görmüştür.

2.jpg

Göynük/ Hasanlar köyünde 1 araç dere taşması sonucu sele kapılmış, içindeki vatandaş AFAD tarafından hafif yaralı olarak kurtarılmıştır.

3.jpg

Müdahale çalışmaları tamamlayan Sakarya AFAD ve Bolu AFAD ekipleri, TAMP kapsamında zarar tespit ve hasar tespit çalışmalarını devam etmektedir.

1.jpg

11 Tem 2022 - 13:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.