Afganlı uyuşturucu taciri cezaevinde

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün başarıdan başarıya koşan uyuşturucu dedektifleri, bir kez daha görevlerini yerine getirerek uyuşturucu tacirlerine darbe vurdular. 4 uyuşturucu tacirinden Afgan uyruklu bir kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haber: Kasım Şahin

Uyuşturucu madde ticareti, kullanımı ve aracılığın engellenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarda risk analizine dayalı olarak yapılan uygulamada, 06 plaka sayılı araç durdurulmuş, içerisinde S.G (22), E.G (27) ve yabancı uyruklu N. R.C(22), R.N(23) isimli şahıslar olduğu araçta yapılan aramada aracın bagaj kısmında bulunan sırt çantası içerisinde; 3 kilo 0,76 Gram Reçine Esrar maddesi, Yabancı uyruklu şahsın yapılan üst araması sonucu mont içerisine gizlenmiş şekilde7,12 Gram Reçine esrar maddesi,Toplamda 3 Kilo 7,88 Gram piyasa değeri 225.000 TL olan Reçine Esrar maddesi ele geçirilmişti.

Şüpheli şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan hazırlanan tahkikatın ardından mevcutlu olarak Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler. Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 4 zanlıdan biri olan Afgan uyruklu R.N., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer Afganlı zanlı N.R.C., ise sınır dışı edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.