Afrin’e giden sağlıkçılar Bolu’ya döndü

İlimizden gönüllü olarak Zeytin Dalı Operasyonu’na destek olmak amacıyla Hatay’ın sınır bölgesine giden 112 Ekibi Bolu’ya döndü.

Haber: Kasım Şahin

Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu’na Bolu’dan gönüllü katılan 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekibinde yer alan Dr. Uğur Akgün, Acil Tıp Teknisyeni Mehmet Karakaş ve Acil Tıp Teknisyeni İbrahim Doğankaya görevini tamamlayarak Bolu’ya döndü.112 Ekibine teşekkürlerini sunmak için düzenlenen karşılama programında Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ekibe teşekkür ederek böyle bir hizmet için gönüllü olan Dr. Uğur Akgün, Acil Tıp Teknisyeni Mehmet Karakaş ve Acil Tıp Teknisyeni İbrahim Doğankaya’yı tebrik etti. Hizmet verdikleri Hatay Bölgesi ve o bölgedeki sağlık hizmetleri ile ilgili detaylı bilgi alan Demirkol, ekibi ile gurur duyduğunu söyledi.

25 Şub 2018 - 10:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.