Ağaç faciayı önledi

İlimizde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yaklaşık 10 metrelik uçurumdan aracıyla yuvarlandı. Ağacı parçalayan sürücünün burnu bile kanamadı.

Haber: Ceylan Beykoz

Kaza Kurban Bayramının üçüncü günü Kalıcı Konutlar mevkiinde meydana geldi. 14 DB plakalı aracın sürücüsü M.A. bir anda direksiyon hakimiyetini kaybedince yaklaşık 10 metrelik uçurumundan aşağıya doğru kaymaya başladı.

Araç ağaçlarından arasında doğru hızlı bir şekilde seyredenken, yol kenarında bir aracı parçaladıktan sonra durabildi. Olay yerine trafik ve sağlık ekipleri sevk edilirken, otomobilin sürücüsü M.A.’nın burnu bile kanamadı. Yaralı var diye beklenirken, kaza maddi hasarlı olarak kayıtlara geçildi. Araçta büyük maddi hasar meydana geldi.

23 Tem 2021 - 13:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.