Ahmet amcayı buldular

Mudurnu ilçesinde iki gündür kendisinden haber alınamayan engelli kişi bulundu. Jandarma, AFAD ve İtfaiye ekiplerince aranan 70 yaşındaki engelli vatandaş bakın nerede bulundu.


Haber:Erdal Tanrıverdi

Önceki gün Uğurlualan köyünde evinden çıktıktan sonra kaybolan 70 yaşındaki yüzde 50 engelli Ahmet Demir için başlatılan arama çalışmaları sonuç verdi. İz takip köpeği ve köylülerin desteğiyle köy çevresi, dere yatakları ve ormanlık alanları arayan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaşlı kişiyi köydeki bir evin önünde buldu. Sağlık ekiplerince Mudurnu Devlet Hastanesine kaldırılan Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Mudurnu ilçesinde önceki gün Uğurlualan köyündeki evinden çıkan yüzde 50 engelli Ahmet Demir'den haber alamayan yakınları, durumu jandarma ekiplerine bildirmiş, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, jandarma iz takip köpeği ve köylülerin desteğiyle arama çalışması başlatılmıştı.

26 Kas 2020 - 00:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.