Ak Gençler Pazaryerinde Üye Çalışması Yaptı

Bolu’da 24 bin 355 üyesi olan Ak Parti İl teşkilatı, Gençlik Kollarının organizasyonu ile Pazaryerinde stant açarak yeni üye çalışması yaptı. Göreve geldiği günden beri sürekli olarak parti...

Bolu’da 24 bin 355 üyesi olan Ak Parti İl teşkilatı, Gençlik Kollarının organizasyonu ile Pazaryerinde stant açarak yeni üye çalışması yaptı.

Göreve geldiği günden beri sürekli olarak parti çalışlarını aralıksız sürdüren AK Parti Geçlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve yönetimi son olarak Pazar yerinde stant açarak üye çalışması yaptı. Gün boyu yeni üye yapmak için çaba gösteren gençlerin düzenlemiş olduğu bu organizasyona AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili Ali Ercoşkun ve Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın’da gençleri yalnız bırakmayarak onlara destek oldu .


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.