Ak Kadrolar durmak bilmiyor

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Ak Kadrolar Seben’e çıkartma yaptı. Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz ile birlikte Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatları ile çok sayıda partili Seben’de vatandaşlar ile bir araya geldi.

SEBEN ENİŞTESİNE SAHİP ÇIKIYOR

Seben Belediyesini ziyaret eden Ak kadrolar daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. İşyerlerini gezen milletvekili adayları 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

“SEBEN’İN ENİŞTESİNİ ANKARA’YA GÖNDERELİM”

Ak parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Mehmet Emin Güz için oy istedi. Girdikleri işyerlerinde Mehmet Emin Güz’ü tanıtan Ali Ercoşkun, “Size Seben’in eniştesini getirdik. İnşallah sizlerin desteği ile Mehmet Emin Güz’ü Ankara’ya göndereceğiz. Birlikte Daha Güçlü bir Bolu için el birliği ile çalışalım” dedi.

PAZAR YERİNDE SEVGİ SELİ

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz, esnaf ziyaretlerinin ardından Seben pazarını gezdi. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden milletvekili adayları, Seben’in Ak Parti iktidarıyla birlikte değişim ve dönüşüm içine girdiğini, Bolu’ya yapılan yatırımlardan en çok desteği ise Seben’in aldığını ifade ettiler. Pazar esnaflarıyla konuşan milletvekili adayları, ülkedeki istikrarın sürmesiyle birlikte ekonomik kalkınmanın da atağa geçeceğini söylediler. Ak Parti Bolu Milletvekili adaylarına destek veren vatandaşlar ise, “Sizler için dua ediyoruz. Ülkemizin nereden nereye geldiği ortada. İstikrarın sürmesi herkes açısından önemli” diyerek destek verdiler.

MERKEZ CAMİSİNDE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİLER

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayları, öğle namazından sonra Seben Merkez Cami’nin önünde vatandaşlarla bir araya geldiler. Tek tek vatandaşlarla tokalaşan milletvekili adayları, daha sonra Seben İlçe Teşkilatına giderek, partililerle bir araya geldiler.

ALİ ERCOŞKUN ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI

Seben’deki programını tamamlayan Ali Ercoşkun, Karacasu beldesinde ziyaretlerini sürdürdükten sonra Çanakkale’nin Gelibolu İlçesinde vatani görevini yerine getirirken şehit düşen Yusuf Akcan’ın cenaze törenine katıldı. İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ile birlikte aileye taziyede bulunan Ali Ercoşkun daha sonra çlışmalarına devam etti.

MERKEZ İLÇE KENT MEKEZİNDE DOLAŞTI

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Genel Meclis Üyesi Erol Özak, Belediye Meclis Üyesi Burak Balaban, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve kalabalık partili gurubu ise önce Çakmaklar Mahallesinde daha sonrada Banaz köyünde çalmadık kapı bırakmadı. Vatandaşların Ak Parti'ye olan güveni ve istikrarın devam etmesi isteği partilileri oldukça memnun etti. HABER MERKEZİ


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

pervin ak - suriyelileri istemiyoruz. onlar yüzünden biz evden çıkamıyoruz.gönderin onları...sakın müslüman ülke vs vs tartışması yapmayın.bolu dan nefret ediyoruz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mayıs 18:37