Ak Parti Bahar Pikniği’nde Bir Araya Geldi

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar İl Yönetimi, Merkez İlçe, İl Kadın ve Gençlik Kollarında görev alan partililer Aladağ’da Pazar günü gerçekleştirilen bahar pikniği ile bir araya geldi. Birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiği piknikte AK Partililerin gündeminde son günlerde yaşanan olaylar ile yerel seçimler vardı. Yağmur altındaki konuşmasında partililere hitap eden AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın “biz beraber yürüdük bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda’ dediğimiz bizim şarkımızın pratiğini,

Ak Parti Bahar Pikniği’nde Bir Araya Geldi
Ak Parti Bahar Pikniği’nde Bir Araya Geldi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Ak Parti Bolu İl ve İlçe teşkilatı üyeleri Aladağ’da Pazar günü gerçekleştirilen bahar pikniği ile bir araya geldi.AK Parti İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile gerçekleştirilen pikniğe AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu’un yanı sıra, Eski Milletvekillerinden Mehmet Güner ile AK Parti Kurucu Üyesi Habibe Güner ile partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri ve aileleri katıldı.Yaklaşık 400 kişinin katıldığı piknikte AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, masaları tek tek dolaşarak pikniğe gelenleri selamladı.

Ayrıca gün boyu çeşitli etkinliklerle eski ve mevcut yönetimlerin doyasıya eğlendiği ve kaynaşmanın sağlandığı piknikte vefat eden yönetim kurulu üyeleri de unutulmadı. Parti’nin bugünlere gelmesine emek ve katkısı olan ve fakat vefat eden Mustafa Otacıoğlu, Mehmet Edip Yavuz, Sabri İnceler, Halil İbrahim Dalkılıç, Orhan Kaymak ve Necati Doğru da piknik alanına asılan pankartla anıldı.Çalınan parti müzikleri ile şölen havasına dönen piknikte, İl Seçim Koordinasyon Başkanı Mustafa Fedakar, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Ali Ercoşkun ile İl Başkanı Ömer Sayın katılımcılar bir konuşma gerçekleştirdi.

“2001 yılından bugüne kadar partimizde görev almış insanların arasında olmaktan mutluluk duyuyorum”

İl Seçim Koordinasyon Başkanı Mustafa Fedakar’ın ardından söz alan ve 2001 yılından bugüne kadar görev yapmış insanları görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu “Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu organizasyonların devam ettirilmesi gerekiyor. Bizim yapmış olduğumuz her türlü çalışma ihlas, sadakat ve samimiyetle beraber olması gerekir. Biz bu çalışmayı yaptığımız müddet içerisinde de cenab-ı hakta mutlaka bu başarılara inşallah kavuşturacaktır. Biz bunu bütün girdiğimiz seçimlerde ve referandumlarda gerçekleştirdik. Bundan sonraki seçimlerde de yapmamız gereken vatandaşlarımıza kalbi şükranlarımızı ve sevgilerimiz aktarmak ihlas, sadakat ve samimiyetimizle birlikte insanımızı kucaklamaktır. Biz bu hasretleri üzerimizde taşıdığımız sürece, bizim vatandaşımız bize karşılık verecektir. Biz yaptığımız çalışmaları seçim yatırımı değil, halka hizmet, kendi geleceğimize hizmet, devletimize milletimize hizmettir. Bizler bu düşünceyle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yılmaz: “Daha dün gibiydi…”

Konuşmasına partilileri selamlayarak başlayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise: “ Daha dün gibiydi… AK Parti’nin kurulunu gerçekleştirdiğimizde İl Yönetim Kurulunu 21 kişilikti. :Bu 21 kişilik Yönetim kurulunu yapamamışız. Gitmişiz birçok kişiden geri dönmüşüz. Sanırım 20 kişide ilçeydi. Toplam bu kadardı, paramızda yoktu ama müthiş bir yüreğimiz vardı. O dönemden bu döneme maya çalan arkadaşlarımız; Ak Parti’nin ilk mayası o dönemdeki arkadaşlardır ve onların o ilk zamanlarda çaldığı maya sayesinde Ak Parti Türkiye’de efsaneler oluşturmaktadır. Bu sebeple bu ilk mayayı çalan arkadaşlarımızın bereketini kutlamak ve onlara saygı duymak lazım diye düşünüyorum. Onların gayreti sayesinde bismillah dedik ve bu günlere geldik. Bugün önemli aylardan bir ay olan Recep ayı, önümüzdeki ay Şaban ve daha sonra Ramazan ayına gireceğiz. Bu bereketli ayların, mübarek ayların içerisinde bu organizasyonu yaparak bu partinin kurulmasını sağlayan ve bu partiye bismillah deyip doğru maya çalan dostlarımızı, arkadaşlarımızı, böyle bir piknikle buluşturması sebebiyle İl Başkanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Her şeyin başı kadınları olduğu için, kadınlarımıza ve kadın kollarımızı da teşekkür ediyoruz ki onlar zaten bu işin gerçekten bereketi. Mazimizi, geçmişimizi ve bizlere bu mayayı çalan dostlarımızı hiçbir zaman unutmamalıyız. Çünkü onlar asıl bu mayayı çalmak için kimsenin olmadığı dönemlerde bismillah deyip yola çıktılar. Daha sonra onların bu bereketi ile de Ak Partimize müthiş bir katılım oldu. Şu anda eğer 10 bin tane üyesi oluyorsa bir partinin, bu o maya ve ondan sonra gelen çok değerli yöneticilerimizin, dostlarımızın ve arkadaşlarımızın sayesindedir. Önümüzdeki dönemin çok daha sıkıntılı geçeceğini hepiniz biliyorsunuz ve bu o dönemde de aynı bereketi yakalamaya bu toplantının vesile olmasını diliyorum. İnşallah daha dün hiç kimsenin olmadığı dönemde çıkan arkadaşlarımızın tekrar işe sahip çıkarak bu seçimlerde bir kez daha bismillah deyip bu mayamızı kuvvetlendirmemizi temenni ediyor ve pikniğimizin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

“Karşımda o fotoğrafa, o Türkiye ideallerine inanan bir yol hikâyesi var”

Milletvekili Fehmi Küpçü ise “Aslında gözlerinize baktığımızda; o fotoğrafa, o Türkiye ideallerine inanan bir yol hikâyesi var karşımızda. Bu yol hikâyesi sadece 2001 yılının yarısında yola çıkmış bir yol hikâyesi değil. Bu yol hikâyesi, aşığın sevgilisine mektup yazması gibi. Önce 50’li yıllarda rahmetli Menderes’e yazmışmış, sonra 80’li yıllarda rahmetli Özal’a yazılmış, Refahyol hükümeti zamanında da rahmetli Erbakan’a yazılmış” şeklinde konuştu. Küpçü, ayrıca son zamanlarda yaşanan olaylar için ise, ”Bize son zamanlarda yaşanan olaylar gösterdi ki bizim başımızdaki, bu hareketin başındaki kişi Milli bir Başbakan” şeklinde konuştu.

Bu millet Sayın Başbakan’ı tekrar bağrına bastı”

Sözlerine “Kuruluşundan bugüne emeği olan her arkadaşı burada görmek gerçekten mutluluk veriyor. Ama aynı zamanda da duygulanıyorum. Şu pankartı kim düşündüyse gerçekten helal olsun” diyerek başlayan Milletvekili Ali Ercoşkun ise, konuşmasında gündeme dair bir takım değerlendirmelerde bulundu. Ercoşkun, “ Son dönemdeki olayları hep birlikte izliyoruz. Sayın Başbakanımızı yine gecenin saat 4-5’ine kadar hep birlikte izledik. Ogün mecliste karşılama yapılmayacak denilmesine rağmen, grup yönetim kurulu toplantısında ‘arkadaşlarınıza söyleyin, karşılamaya gidilmeyecek’ denilmesine rağmen, bu millet Sayın Başbakan’ı tekrar bağrına bastı. Tabii, her işte bir hayır vardır. Belikte 200 yılın en önemli olaylarını yaşadık. Mayıs ayında başından itibaren şöyle bir hatırlarsak, 3. Havaalanı ihalesi yapıldı 80 Katrilyon bir yatırım bedeli var. Muazzam, hayal edilmeyecek bir değer. Sadece içerdiği değer değil aynı zamanda tüm dünyada bir aktarım merkezi, cazibe merkezi olması yönünden de önemli. Hemen akabinde ikinci nükleer santral ile ilgili 22 Milyar dolarlık bir ihale gerçekleştirdik ve 3. Köprünün temelini attık. Kanalistanbul ki, gerçekten siyasi anlamda da önemli bir adım. Peş peşe not artırımları geldi. Faiz en düşük seviye olan %4,5’e indi ve enflasyon sıfır noktasına geldi. Çözüm süreci olarak adlandırdığımız süreç ilerliyor. Hep birlikte izliyoruz, bir tane bile şehit gelmiyor. Millet memnun, zaten ümidi vardı bu ümitler yeşerdi ve büyümeye başladı. Bu kadar dert ve sıkıntıyla bu kadar büyük bir başarıları ortaya koyan AK Parti, birilerini kara kara düşündürüyor. Dolayısıyla masum bir hareketmiş gibi başlayan bu hareket ondan sonraki gelişmeler itibari ile terörle, yakmayla yıkmayla değerlendirdiğimiz zaman hiçte öyle masum bir hareket olmadığı ortaya çıktı” şeklinde konuştu.

“Gök delinse, biz yine bu meydanlarda olacağız!”

Son olarak AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın partililere hitap etti. “Manevi bir iklim aynın içerisindeyiz. Öncelikle üç aylarınızı tebrik ediyorum. Bu ayların hem bizlere hem memleketimize hem de ümmete hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diyerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Yağmur yağıyor. Rahmette bereket vardır derler. Ayrıca ‘biz beraber yürüdük bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda’ dediğimiz bizim şarkımızın pratiğini, bir uygulamasını bugün burada yaşıyoruz. Yağmurdan, rahmetten kaçacak kadar küçük değiliz. Gök delinse, yağmur yeryüzünü kaplasa biz yine buralarda, bu meydanlarda olacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu, partimizin memleketimize yaptığı hizmetleri benden önceki konuşmacılar zaten anlattılar. Bizim bir şeye çok ihtiyacımız var ama en çok birlik ve beraberliğe. Gezi parkı dediğimiz ancak parkla hiç alakası olmayan olayların bize ciddi mesajlar verdiğini, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu, 11 yıldan beri iktidar olmanın verdiği biraz aymazlığın, zafer sarhoşluğunun bizi tekrar uyandırmaya, kendimize gelmemizi ve kendi iç muhasebemizi yapmamız bakımından bu olayların çok hayırlı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca hiçbir plan ve program olmamasına rağmen Sayın Başbakanımızın Tunus dönüşünde gecenin 2 buçuğunda 200 bin kişinin havaalanına yığılmasıyla AK Parti’nin ne kadar büyük ve güçlü bir parti olduğunun bir keza daha dosta ve düşmana gösterilmesi açısından da çok önemli. Önümüzde çok ciddi seçimler var. Yaklaşık 8 ay sonra mahalli idareler seçimini yapacağız. Önce Mahalli idareler, sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. İnşallah biz bu seçimlerden eğer şu birlik ve beraberliğimizi muhafaza edersek hepsinden de zaferle çıkacağımızı inanıyorum, sizlerin de inanmasını istiyorum. Ayrıca, bütün zaferlerde emeği olan ya da olmayan isimsiz kahramanları da verdikleri emeklerden dolayı kutluyor, bütün teşkilatlarım adına şükranlarımı bir kez daha arz ediyorum. Yine aramızda olamayan ve yukarıdaki pankartta ismi yazılı büyüklerimi de saygı ve rahmetle anıyorum.”









göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.