Ak Parti MTTB’yi ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü Milli Türk Talebe Birliği Bolu Şubesini ziyaret ettiler.   AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve Milletvekili Fehmi Küpçü ve...

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü Milli Türk Talebe Birliği Bolu Şubesini ziyaret ettiler.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve Milletvekili Fehmi Küpçü ve Belediye Başkan vekili Haluk İnceler Milli Türk Talebe Birliği Bolu Şubesini ziyaret ederek üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Şube Başkanı Mehmet Aydın’ın davetini kırmayarak Börekçiler sokaktaki şube binasına giden AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve Milletvekili Fehmi Küpçü ve Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler’i yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı.Üniversite öğrencilerinin sıkıntıları, gençlerin talepleri ve genel birçok konunun konuşulduğu ziyarette konuşma yapan Milletvekili Fehmi Küpçü “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların seslerine kulak vermek zorundayız. Bizlere düşen her ne varsa her zaman yanınızdayım” şeklinde konuştuMilletvekili Fehmi Küpçü’nün ardından İl Başkanı Ömer Sayın’da gençlere bir konuşma yaptı. Sayın ”Zorlu hayat yolunda başarılı ve güçlü olabilmek için donanımlı ve bilgili olmanız gereklidir. Her zaman kararları uygulayan değil karar veren insanlar olmayı hedeflemeniz lazım. Biz gençliğimize güveniyoruz. Bu ülkenin kaderini sizler belirleyeceksiniz” diyerek gençlere güvendiğini belirtti. Ayrıca İl Başkanı Sayın, toplantının aniden davet üzerine gerçekleştiğini ve kısa olduğunu belirterek ilerleyen dönemlerde tekrar bir araya gelerek bilgi ve birikimlerini gençlerle paylamak istediğini ifade etti.Ziyaret Milletvekili Fehmi Küpçü’nün hatıra defterini imzalamasından sonra hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

09 Ara 2012 - 17:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.