Ak Partililer genç işadamlarıyla buluştu

Bolu Genç İşadamları Derneği'nce düzenlenen "Tecrübe Konuşuyor" etkinliğinin bu haftaki konuğu AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay oldu.

HABER: ESRA ÖZTÜRK

Doğanay ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri BOGİAD Locca'da düzenlenen etkinlikte Bolu Genç İşadamları Derneği Başkanı Erkan Bektaş ve Yönetim Kurulu Üyelerinin misafiri oldular.

Program öncesi AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'a programa katılımından dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Bektaş; "Hem iş hayatında hem de siyaset hayatında genç yaşında önemli başarılar ve tecrübeler elde eden İl Başkanımız Sayın Nurettin Doğanay'ın bizlerle bir arada olmasından son derece memnunun olduk" ifadelerini kullandı.

Sözlerine Bolu Genç İşadamları Derneği Başkanı Erkan Bektaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Bolu'ya kazandırdıkları dernek binası ve sosyal tesisi için teşekkür ederek başlayarak AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, iş hayatı ve siyasi hayatını biyografi şeklinde anlattı.

İş hayatında da siyaset hayatın da kendisi için en önemli prensibin mücadele olduğunu söyleyen Doğanay; "Bitti denilen yerde ben hep hayata yeniden başlamışımdır, mücadele etmişimdir. İş ve siyaset hayatımda hiç bir zaman bir işi yapmış olmak için ya da orada bulunmak için olmadım. Hep başarılı olmak gibi bir hedefim oldu. Rabbim de bana imkanlar nasip etti. Çok şükür iş hayatımda da siyasette de istediğim yerdeyim" dedi.

Özellikle gençlerin siyasete girmesi çağrısında bulunan Doğanay, alışılmış siyasetten şikayet etmemek için, gençlerden hangi partide de olursa olsun ama mutlaka siyasete girmelerini istedi.

04 Kas 2016 - 15:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.