AK Partililer Gönül Sofrasında buluşuyor

AK Parti Bolu İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından organize edilen Gönül Sofrası etkinliği kapsamında, teşkilat üyeleri önceden belirlenen ailelere çat kapı iftar ziyaretinde bulunuyor.


Haber: BMA

AK Parti Bolu İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, bu yıl Ramazan ayında “Gönül Sofrası” adını verdikleri iftar programları düzenleyerek vatandaşlarla buluşuyor. İftar ziyaretleri öncesinde Demokrasi Meydan’ında toplanan AK Partililer, program kapsamında yapılacak ziyaretten önce açıklamalarda bulundu. Ziyaret öncesi ilk açıklamayı yapan, AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, Gençlik Kollarının Ramazan etkinliklerinden bahsederek şöyle konuştu, “ Güçlü Gençlik, Güçlü Bolu Ak Gençlik sloganımızla Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan da, çok güzel geçiyor, çok bereketli geçiyor. Biz Gençlik Kolları olduğumuz için üniversite öğrencilerimize her gün beş üniversite öğrencimize veya lise öğrencimize daha önceden anlaşmış olduğumuz bir lokantada iftar veriyoruz. Bu 30 gün boyunca devam edecek. Bununla birlikte Bolu’da bulunan Ramazan öncesinde belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerine Ramazan erzak kolilerimizi kapı kapı dolaşarak dağıtıyoruz. Bu konuda Bolu’da ayak basmadığımız mahalle, ulaşmadık kapı bırakmayacağız Aynı şekilde kadın kollarımızla beraber Gönül Sofrası dediğimiz iftarlarda da her gün 2 aileye giderek iftarımızı gerçekleştiriyoruz. Aynı şekilde eskiden görev yapmış bütün genç arkadaşlarımıza gençlik kollarımızda çalışan arkadaşlarımıza abilerimize de vefa iftarımız olacak. Bununla beraber sadece iftar programlarımız değil, aynı zamanda teravihten sonra her gün farklı bir camiye giderek cami cemaatine çay ikram ediyor ve ‘Çaylar Bizden’ diyoruz. Yakın zamanda Genç Kürsü, Kafe programlarımıza başlayacağız ve Ramazan ayını bu şekilde tamamlayacağız. Gençlik kollarımızla 2023, 2053, 2071 vizyonlarımıza inşallah Güçlü Gençlikle Güçlü bir geleceğe emin adımlarla ulaşacağız.’’

25 May 2018 - 15:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.