Ak Partililerden Pazar sürprizi

Ak Partililer Cumartesi pazarına adeta çıkarma yaptı. Milletvekili Ercoşkun, Belediye Başkanı Yılmaz, İl Başkanı Sayın, İl Genel Meclis Başkanı Kutlu ve Kadın Kolları Başkanı Aydın, Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan pazarda hem esnafla, hem vatandaşla sohbet etti.

Ak Partililer, her hafta Cumartesi günleri Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarını ziyaret etti. Ziyarete Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Başkanı Ömer Sayın, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Pazar ziyaretinde tezgahları tek tek ziyaret eden Ak Partililer, Pazar alışverişi yapan vatandaşla da konuştular. Esnaf ve vatandaşlar hem sıkıntılarını hem de teşekkürlerini dile getirme fırsatı bulurken, özellikle Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a yaptığı çalışmalardan dolayı takdir vardı.

Bu ziyaretlerin birlik beraberliğin göstergesi olduğunu ve önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade eden Ercoşkun, Yılmaz, Sayın ve Kutlu şunları söylediler;

Ercoşkun; “Vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizi mutlu ediyor”

Bolu değişiyor, dönüşüyor, bunun en güzel örneklerinden birisini Bahçelievler Mahallesi’nde görüyoruz. Yeni caddeleri, yeni sokakları ile birlikte yapılan çalışmaların ne kadar doğru ve isabetli olduğunu burası bize gösteriyor. Semt pazarında da vatandaşın bundan memnun olduğunu, esnafın da ufak tefek sıkıntılar olmakla beraber genel manada hem yaşanan süreçten, hem de ekonomik anlamda bazı sıkıntılar olsa da memnun olduklarını görmek bizleri memnun ediyor. Bütün teşkilatla birlikte, birlik ve beraberliğe ihtiyaç olan günlerde bunu gerçekleştirmek de bizi ayrıca memnun ediyor.

Başkan Yılmaz; “Biz halkımızın hizmetkarıyız”

Bir bütünlük içerisinde bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bir iktidar olgusu içinde vatandaşın dertlerini dinleyip, çözüm üretmek için bu çalışmaları yapıyoruz. Eksiklerimiz var ise bunları da görme fırsatı buluyoruz. İnşallah bu böyle devam edecek. Biz halkın hizmetkarlarıyız. Kusur etmemeye çalışıyoruz. Kusurlarımız varsa da inşallah hep beraber tedavi edeceğiz.

İl Başkanı Ömer Sayın; “Teşkilatımızın birlik beraberliğini herkes görüyor”

Ak Parti’nin siyasi ilkesini biliyorsunuz, oturduğu yerden değil vatandaşın içinden siyaset yapan bir tarzımız var bizim. Bu yönümüzü aydınlatan vatandaşın gözündeki ışık. Bu ışıklardan ilham alarak siyaset yapıyoruz. Bu nedenle Pazar ziyareti gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın sorunları, dertleri varsa onları çözmek için gayret gösteriyoruz. Görüyoruz ki gerçekten vatandaşımız hem Belediye hizmetlerinden, hem Ak Parti hizmetlerinden çok memnun. Çok önemli bir şikayetle karşılaşmadık, ufak tefek sorunlar dışında. İnşallah bundan sonra teşkilatımızla beraber bu ziyaretlerimize devam edeceğiz. Teşkilatımızın birlik beraberliğini herkes görüyor.

İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu; “Bolumuza en yakışır hizmetleri yapmaya çalışıyoruz”

Ak Parti kurumsal anlamda büyük bir camia. İktidar olmak ve iktidar olgusu içinde de yapılanları, yapılmayanları vatandaşlarımızla karşılıklı istişare etmek son derece önemli. Bizde bu fırsatı bulduk. Onlarla birlikte güzel Bolumuzu ve ülkemizi yönetmeye çalışıyoruz. Eksiğimiz, fazlamız varsa neler olduğunu öğrenip vatandaşımızın arzusu ve talebine göre hizmet ilkemiz var. Bolumuza en yakışır hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızın sıcak ilgisi bizi motivasyon anlamında ciddi derecede omuzlarımıza ayrı bir yük de veriyor. Vatandaşımızın memnun olması ve bunu dile getirmesi bizim daha fazla hizmete yönelmemize fırsat tanıyor. Sıcak ilgisiyle karşılaştığımız vatandaşlarımıza ve esnafımıza teşekkür ediyorum.

21 Nis 2013 - 21:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.