Akgül; “15 Temmuz büyük bir zaferin kazanıldığı tarihtir”

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül'ün 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü nedeni ile mesaj yayınladı. Akgül, mesajında; “Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.


Haber: Aysun BEYKOZ

Akgül, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi; 15 Temmuz 2016’da vatanımıza kasteden, milletimizin üzerine bomba ve mermiler yağdıran hainler sürüsü karşısında, milli şuur’un, vatan ve millet sevdasının çelikten bir iradeye bürünerek yüzyıllardır bu topraklarda imanı ve baş eğmez, boyun bükmez cesaretiyle hüküm sürmüş yüce Türk milletinin tarihinde binlerce kez tekrarladığı gibi büyük bir direnişin vebüyük bir zaferin kazanıldığı tarihtir.

15 Temmuz ‘da asker kamuflajına bürünmüş bir avuç hain Türk milletinin gazabına uğramış, dünya bir kez daha Türk’ü yok etmenin, Türk’ün sırtını yere getirmenin imkansızlığını görmüş, konu vatanın selameti, devletin bekasıolduğunda Türk milletinin neleri göze alabileceğini anlamıştır.

15 Temmuz’un 2. yılında kahramanca direnip can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,aziz hatıraları önünde tazimle eğiliyorum.

16 Tem 2018 - 12:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.