ALAZ KAFE AÇILDI

İzzet Baysal Caddesi şemsiyeli sokakta bulunan Ergür Apartmanı’nda hizmete giren Alaz Kafe, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Başkanı Fatma Kubilay ve vatandaşların katılımı ile açıldı.

Haber:BMA

Samimi ortamıyla sayısı artan kafelere karşı yeni bir soluk getirecek Alaz Kafe hizmete girdi. Açılışa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Başkanı Fatma Kubilay Bolu’ya böylesine sıcak ve etkileyici bir mekan kazandırdığı için kafe sahibi Semra Dokumacı’ya teşekkür etti. Açılışa katılanlar canlı müzik ile doyasıya eğlenirken Semra Dokumacı önemli bir yatırım yaptıklarını belirtirken "Nüfusu her geçen gün artan şehrimizde vatandaşlarımıza hak ettikleri değeri vererek kaliteli hizmet sunacağız. Sadece bir kafe olmaktan ziyade öğrencilerimiz ve halkımızın samimi bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak istiyoruz” dedi. Tabaklar Mahallesi Vaysal Sokak (Şemsiyeli Sokak) Ergür Apartmanı 1. Katında hizmete açılan Alaz Kafe’nin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

12 Şub 2017 - 11:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.